Nyheter: Buster-nyheterna på Göteborgs båtmässa 4–12 februari

26.1.2017

Buster-nyheterna på Göteborgs båtmässa 4–12 februari

Buster Powered by Yamaha Outboards

Buster presenterar säsongnyheter 2017 på Göteborgs båtmässa i februari. Vi presenterar den nya Q-smartskärmen som är integrerad i styrpulpeten, alla tiders största Buster, den nästan 10 meter långa Phantom samt de förnyade Buster S- och Buster XL-modellerna.

Buster Powered by Yamaha Outboards

Båtmässan Göteborg

Västsveriges största mötesplats för båtmänniskor på Svenska Mässan i Göteborg den 4–12 februari 2017. Öppettider:
Lördag-söndag 4–5 februari kl. 10–18
Måndag-fredag 6–10 februari kl. 12–20
Lördag-söndag 11–12 februari kl. 10–18
Address: Mässans Gata/Korsvägen, 412 94 Göteborg

Se nya Buster-modeller på båtmässan i Göteborg! Yamaha Motor Scandinavia presenterar Buster-båtarna på monter B0:01/04:07. Vi presenterar även favoritmodellerna Buster L2 och Buster Lx, mångsidiga Buster X, fartfyllda Buster XXL samt Buster Magnum, den populäraste stora aluminiumbåten i de nordiska länderna.

 

Nya Buster-modeller på båtmässan:

Smart-Screen Buster Q

Buster Q smartskärm

Buster lanserar för nästan hela sitt båtsortiment som standardutrustning en smartskärm integrerad i styrpulpeten som innehåller elektronisk navigation. Infotainment-systemet som fått namnet Buster Q består av en stor pekskärm, som förutom sjökorten också för samman bl.a. båtens alla mätinstrument, bruksanvisningen och guidevideon, väderprognoser, radio och nätförbindelse.

Buster Phantom

Buster Phantom med två motorerDen nästan tio meter långa, Buster Phantom, med plats för tolv personer är tillverkarens största och snabbaste båt någonsin. Med de kraftigaste motorerna har Phantom en topphastighet på över 59 knop. Olikt andra Buster-båtar kan Phantom utrustas med två motorer.

Det kraftigaste alternativen för Phantoms dubbelmotorer är kombinationen av två stycken 350-hästkrafters, 5,3-liters V8-Yamaha-motorer. Dubbla motorer betyder att man till fullo kan utnyttja Yamahas elektroniska drive-by-wire-system Helm Master.

 

Buster S

Ny Buster S sommarstugans standardbåtBuster har helt och hållet förnyat sin nästminsta modell, sommarstugans standardbåt Buster S. Den lilla fyrapersonersbåtens mest betydande nya egenskap är en ny självläns för tömning av regnvatten. Nyttanmed den märker man senast efter den första regniga sommarveckan.

Buster S som är avsedd för fyra personer, är CE-certifierad och tillverkad helt i aluminium. Den är designad som allmänbåt för sommarstugan både för samanvändning, transport, resor och fiske.
Buster S väger bara 260 kg och kan lätt transporteras bakom en personbil på en trailer utan broms.

 

Buster XL

Ny Buster XL 2017Buster XL:s grundmått förblir desamma efter modelluppdateringen: den sex centimeter under sex meter långa XL transporterar bekvämt sex personer. Det lätta men hårda aluminiumskrovet väger bara dryga 600 kilo, så båten är lätt att hantera även vid bryggan. Användbarheten förbättrades genom att göra interiören vidare.

I den nya modellen ökar den största motoreffekten till 130 hästkrafter från den tidigare versionens 115 hästkrafter. Hanteringen underlättas också av Buster Q-smartskärmen som hör till standardutrustningen.
 

Dela