Usein kysyttyä

Tutustu Buster-veneiden, moottorien ja lisävarusteiden vaihtoehtoihin ja hintoihin Mallisto-välilehden tuotesivuilta, rakenna oma Busterisi  -palvelussa. Tarkemmat hintatiedot venepaketeista varusteineen saat Buster -jälleenmyyjältäsi. Tiedustele myös rahoitusratkaisua. Vene- ja varustehinnastot sekä esitteet ja käyttöohjekirjat löydät sivustoltamme kohdasta Info/Dokumentit.

Buster on huoleton valinta ja tarjoaa ratkaisun myös näihin kysymyksiin.  Tutustu PLUS-palveluihin sivustollamme ja tiedustele tarkemmin jälleenmyyjältäsi.

Sinuun tullaan ottamaan yhteyttä palvelun tarjoajan taholta nykyisen sopimuskautesi lopulla.

Historiatietoja kuten veneiden mitat, painot, moottorisuositukset ja valmistusvuodet löydät Mallisto kautta aikojen -sivulta. Muita tietoja, kuten mahdollisten varaosien hintoja ja saatavuutta voit tiedustella Buster –jälleenmyyjältä.

Vuosimallin 1994 ja sen jälkeen valmistettujen Buster -veneiden runkonumero on kaiverrettu keulakanteen. Vanhemmissa malleissa Mini-, Sun-, Buster-, R-, RS-, Big-, XL- ja Magnum-malleissa tunnistusnumero löytyy veneen vasemman laidan yläreunassa takapenkin kohdalla. Ro- ja Mix-malleissa se löytyy peräpeilin suojuksen päältä (1992 vuosimallista alkaen oikean laidan päältä).

Lähimmän jälleenmyyjän löydät Jälleenmyyjät-sivulta. Tehtaanmyymälää ei ole.

Buster-jälleenmyyjät kautta maan myyvät lisävarusteita ja varaosia. 

Buster-veneen hoito- ja huolto-ohjeet löydät sivuillamme kohdasta Hoito ja huolto. Suosittelemme puhdistukseen ja hoitoon Buster-hoitotuotteita

Jokaisen mallin tuotesivulta löydät mallikohtaisesti sallitut moottorin tehoalueet. Vanhempien Buster-mallien suositellut konetehot ovat Mallisto kautta aikojen -sivulla.

Korjausasioissa käänny lähimmän jälleenmyyjän puoleen ja tee mikäli sinulla on veneellesi vakuutus, ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi.

Käänny jälleenmyyjäsi puoleen, ota veneen tiedot mukaan ja esim. kuvat reklamaation aiheesta. Jälleenmyyjä hoitaa asian veneen valmistajan kanssa.

Sadevedestä tyhjenevän veneen avotila on tyhjentyvä. Tyhjennyksen tarkoitus on estää avotilan täyttyminen sadevedellä.
Sadevedestä tyhjentyvissä Bustereissa on veneen sisälattia tiivistetty siten, että sen päälle tuleva vesi ei pääsisi pilssitilaan (= tila sisä- ja ulkopohjan välissä). Sisälattian takaosassa on noin 10 cm korkea korotuskynnys, johon on liitetty yksi tai kaksi tyhjennysputkea, joiden kautta vesi johdetaan peräpeilin läpi veneen ulkopuolelle. Tyhjennysputket voidaan sulkea sulkutulpilla, jotka on kiinnitetty putkien sisäpuolisten päiden läheisyyteen. Sulje tyhjennysputket aina, kun vene on poikkeuksellisen raskaasti kuormattu ja sillä ajetaan hitaasti (alle 5 solmua), ja kun tyhjennysputkien sisäpuoliset päät ovat vesilinjan alapuolella. Peräpeilissä olevat poistoaukkojen sulkuläpät estävät veden sisääntulon vain peruutettaessa! Tarkista ja puhdista poistoputket ja sulkuläpät tarvittaessa. Varo vahingoittamasta niitä ja niiden osia puhdistaessasi. Buster M:n avotila on kuormittamattomana sadevedestä tyhjentyvä. Sulje tyhjennysputki sisäpuolelta sulkutulpalla ennen veneen kuormaamista.

Vesikulkuneuvorekisteri, eli tuttavallisemmin venerekisteri, on siirtynyt maistraateista Trafille 1.8.2014 alkaen. Kaikki nykyiset rekisteritiedot siirtyivät automaattisesti maistraatista Trafiin ja maistraatin myöntämät asiakirjat ovat voimassa normaalisti myös jatkossa. Rekisteri-ilmoituksen voi tehdä sähköisesti Oma asiointi -palvelussa, henkilökohtaisesti asioimalla vesikulkuneuvojen rekisteröintejä tekevien sopimusrekisteröijien toimipisteissä, joihin osa Buster-jälleenmyyjistä kuuluu, tai postitse osoitteella Liikenteen turvallisuusvirasto, PL 320, 00101 Helsinki. Lisätietoja veneilyrekisteristä löydät Trafin verkkosivulta

Dela