Ägarskap: Buster fiskebåtar

Buster fiskebåtar

Buster-båtarna har alltid varit populära bland fiskare. En högkvalitativ och hållbar aluminiumbåt är ett lätt val för fiskaren, som vill åka ut till sjöss i vilket väder som helst, oberoende av årstid och plats.

I Busters stora modellsortiment finner man ett alternativ för varje fiskares behov så väl på insjön som på havet. Tack vare den mångsidiga utrustningen och de många tillvalen kan varje fiskare skräddarsy sin Buster till en fiskebåt som lämpar sig just för hans användningsbehov.

Viktiga detaljer för fiskaren

Busters varje detalj är utfunderad så, att användningen skall vara lätt och enkel. Utöver de högklassiga konstruktionerna och beslagen är för fiskarens del viktiga de väderbeständiga och slitstarka ytorna och den talrika för fiske lämpade tilläggsutrustningen. Busters durkyta är från och med 2018 alltid i antingen slitstark och fuktbeständig komposit eller aluminium med halkskyddsmönster. Som extra utrustning erbjuds spölådor, stuvlådor, targa-bågar, spöställningar samt front- och hjälpmotorställningar.

Lätt att transportera och serva

Det är lätt och bekvämt att förflytta Bustern på trailer från en fiskeplats till en annan. Aluminiumskrovet tål trailertransportens påfrestningar och det är lätt att sjösätta båten i de nya fiskevattnen från hurudan strand som helst. Buster är ett bekvämt val, så båtägaren kan under säsongen koncentrera sig på fisket. Inför och efter säsongen är det bra att kolla och serva både båt och motor, då fungerar båtlivet också i fortsättningen problemfritt.

Utrusta Bustern till en perfekt spinnfiskebåt

Det är möjligt att utrustade Buster S och M med fiskeutrustning till en perfekt fiskebåt, enligt fiskarnas behov och önskemål. Med hjälp av tillvalsutrustning såsom kastplattform, lång spölåda och frontmotorställning är basbåten lätt att modifiera så att den uppfyller den krävande fiskarens behov.

Härnäst blir Busters egen fiskeutrustning tillgänglig i sex meters storleksklassen, de helt nya modellerna 2020 Buster XL (6,05 m, 80–115 hk) och Buster XXL (6,25 m, 115–150 hk).

Mindre fiskebåtar

  • Buster Mini väger endast 100 kg och  lämpar sig för sommarnöje och fiske. 
  • Den nya Buster XS är en lätt båt som är enkel att hantera.  Nya XS kommer i två varianter; Buster XS som styrs från aktersätet med rorkult och Buster XSr som har en styrkonsol. Jämfört med sin föregångare är den nya modellen något bredare och betydligt mer stabil, vilket ökar säkerheten framförallt när den används vid fiske.

Kalastusvene Buster M ja kalastusvarustus: heittotaso, vapalaatikko ja keulamoottori

Trollingfiskarens toppbåtar

Trollingfiskarna förlitar sig speciellt på de större Buster-modellerna, som erbjuder skydd för vädret och en stor durkyta för att hantera redskapen och bytet. Buster Q-smartskärmen erbjuder en bra bas för att utnyttja också Raymarins långt utvecklade Raymarins fiskeekolod. Busters kabinbåtar erbjuder förhållanden i lyxklass för de trollingfiskare som förlänger säsongen. Buster Magnum Cabin och Buster Phantom Cabin är varma, tysta och stabila båtar, med vilka du klarar dig i alla insjö-, kust- och skärgårdsförhållanden.

Buster Magnum Cabin -  styrkonsol på utsidan av kabinen i den aktre sittbrunnen
Buster Magnum Cabin med en extra styrkonsol på utsidan av kabinen i den aktre sittbrunnen.

Buster Q Fishfinder

Buster Q-smartskärmen kan man utrusta som tillval med ett toppenskarpt CHIRP-ekolod, speciellt planerad för fiskare och för att loda bottnen. Ekolodet, som är förverkligat i samarbete med Raymarin, visar sjöbottnen och fiskarna fotografiskt skarpt. Buster Q Fishfinder betjänar såväl aktiva fiskare som båtmänniskor, som är intresserade av fiske eller att undersöka sjöbottnen.

Kalastusveneen kalakaiku Buster Q Fishfinder Raymarine

 

Be om offert

Be om offert

Dela