Hoitotuotteet

Alumiiniveneen hoito

Buster-alumiiniveneet on suunniteltu kovaan ja huolettomaan käyttöön, joka monesti asettaa veneen puhtauden koetukselle. Buster Hoitotuotteet on Bustereiden erityispiirteitä ja käyttöolosuhteita silmällä pitäen kehitetty puhdistusaineiden tuotekokonaisuus, joiden avulla puhdistat Busterin käytön ja ympäristön aiheuttamasta liasta. Tuoteperheestä löytyy tuotteet eri tarkoituksille:

Buster Alumiinirungon tehopesuaine

1 L / 5 L

Buster Alumiinirungon pesuaineella puhdistat helposti alumiinirungon liasta ja saostumista. Pesuaine pysyy myös pystypinnoilla ja estää säännöllisesti käytettynä saostumien muodostumista, kirkastaa pinnat, poistaa hajuja ja jättää raikkaan tuoksun. Käytä ylläpitosiivouksessa 1-4 ml pesuainetta litrassa vettä. Anna vaikuttaa 10–15 minuuttia tai tarpeen mukaan, hankaa ja huuhtele. Käytä saostumien poistoon sellaisenaan.

Buster Kuomun pesuaine

1 L / 5 L

Buster Kuomun pesuaineen avulla puhdistat veneen kuomut liasta ja homeesta. Säännöllisen puhdistamisen avulla veneen kuomu säilyy tyylikkäänä vuosia. Kuomun pesuaine on heikosti emäksinen ja se toimii parhaiten lämpimässä vedessä. Ylläpitosiivoukseen riittää 1–4 ml litraan vettä pinnan likaisuuden mukaan. Perussiivouksessa annostele 20–40 ml / litra vettä.

Buster Alumiinirungon hoitoöljy

400 ml

Buster Alumiinirungon hoitoöljy pitää huolta veneen rungosta. Säännöllisesti käytettynä hoitoöljy suojaa runkoa hapettumiselta, jonka ansiosta alumiinirunko säilyy hyväkuntoisena ja näyttävänä. Syyspesun jälkeen öljyn käyttö helpottaa kevätkunnostusta: levitä öljyä paksu kerros alumiinipinnoille ja pyyhi vasta keväällä. Alumiinirungon hoitöljy ei sisällä silikonia ja on vaaraton maali-, kumi- ja muovipinnoille.

Buster Tyynyjen ja pehmusteiden puhdistusaine

0,75 L

Buster Tyynyjen ja pehmusteiden puhdistusaineen avulla puhdistat lian veneen istuintyynyistä ja pehmusteista helposti ilman erillistä huuhtelua. Säännöllisesti käytettynä puhdistusaine tekee pinnasta likaa hylkivän. Suihkuta puhdistusainetta sellaisenaan suoraan puhdistettavalle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen, pyyhi puhtaaksi ja kuivaksi. 

Buster Tuulilasinpesuaine

0,75 L

Buster Tuulilasinpesuaineen avulla pidät veneen tuulilasin kirkkaana ja puhtaana. Perusaine soveltuu tuulilasin lisäksi peilien ja metallipintojen puhdistukseen, mutta ei pleksilasille. Sumuta sellaisenaan puhdistettavalle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen. Pyyhi pinta puhtaaksi, kuivaksi ja kirkkaaksi. Pesuaine irrottaa tehokkaasti likaa, kuivuu nopeasti, jättää pinnat kirkkaiksi ja likaa hylkiviksi. 

Buster Lasikuitupinnan pesuaine

1 L

Buster Lasikuitupinnan pesuaineen avulla pidät veneen lasikuituosat puhtaana läpi kesän.

Jaa