Omistajuus: Buster on kalastusvene

Buster on kalastusvene

Busterit ovat aina olleet kalastajien suosiossa. Laadukas ja kestävä alumiinivene on helppo valinta kalastajalle, joka haluaa olla vesillä säässä kuin säässä vuodenajasta ja paikasta riippumatta.

Busterin laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto jokaisen kalastajan tarpeisiin niin järville kuin avomerelle. Muokattavan varustelun ja lukuisten lisävarusteiden ansiosta jokainen kalastaja voi räätälöidä Busterista itselleen juuri omaan käyttöön täydellisesti sopivan kalastusveneen.

Kalastajalle tärkeitä yksityiskohtia 

Busterin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty siten, että veneily on helppoa. Laadukkaiden rakenteiden ja helojen lisäksi kalastajan kannalta tärkeitä ominaisuuksia on säätä ja kulutusta kestävät pinnat ja lukuisat kalastukseen soveltuvat lisävarusteet. Busterin turkkimateriaali on kaudesta 2018 alkaen aina joko kulutuksen- ja kosteudenkestävää komposiittia tai liukuestekuvioitua alumiinia. Lisävarusteina on tarjolla vapalaatikkoja, säilytyslaatikoita, targakaaria, vapatelineitä sekä keula- ja apumoottoritelineitä.

Helppo liikutella ja huoltaa 

Busterin liikuttaminen trailerilla kalapaikasta toiseen on helppoa ja vaivatonta. Alumiinirunko kestää traileroinnin aiheuttamat rasitukset ja veneen laskeminen uusille kalavesille rannasta kuin rannasta sujuu helposti. Buster on huoleton valinta, joten veneen omistaja voi kauden aikana keskittyä kalastamiseen. Ennen kauden alkua ja kauden jälkeen on sekä vene että moottori hyvä tarkastaa ja huoltaa, jotta veneily sujuu jatkossakin ilman ongelmia.

Varustele Buster täydelliseksi heittokalastajan kalastusveneeksi 

Kalastajien tarpeita ja toiveita mukaillen Buster S ja M on mahdollista varustella kalastusvarusteilla täydelliseksi kalastusveneeksi. Lisävarusteena myytävien heittotason, pitkän vapalaatikon ja keulamoottoritelineen avulla perusvene on helppo muuttaa vaativan kalastajan tarpeille sopivaksi.

Seuraavaksi Busterin oma kalastuvarustus tulee saataville kuuden metrin kokoluokan Buster XL (6,05 metriä, 80–115 hv) ja Buster XXL (6,25 metriä, 115–150 hv) täysin uusiin kauden 2020 malleihin. 

Kalastusvene Buster M ja kalastusvarustus: heittotaso, vapalaatikko ja keulamoottori

Uistelijan huippuveneet

Vetouistelijoiden luottoveneitä ovat etenkin suuremmat Buster-mallit, jotka tarjoavat suojaa säältä ja väljää lattiatilaa välineiden ja saaliin käsittelyyn. Buster Q -älynäyttö tarjoaa hyvän perustan myös Raymarinen kehittyneiden kalakaikujen hyödyntämiseen.

Pitkän vetouistelukauden harrastajille tarjoavat Busterin hyttiveneet luksusluokan olosuhteet. Buster Cabin ja Buster Phantom Cabin ovat lämpimiä, hiljaisia ja vakaita veneitä, joilla pärjääät kaikissa järvien, rannikon ja saariston olosuhteissa. 

Uisteluvene Buster Cabin vapatelineet

Buster Q Fishfinder

Buster Q -älynäyttö on mahdollista lisävarustella huipputarkalla, erityisesti kalastajien käyttöön ja pohjan luotaamiseen suunnitellulla CHIRP-kaikuluotaimella. Raymarinen kanssa yhteistyössä toteutettu kaikuluotain näyttää sekä merenpohjan että kohdekalat valokuvamaisen tarkasti. Buster Q Fishfinder palvelee sekä aktiivikalastajia että kalastuksesta tai merenpohjan tutkimisesta kiinnostuneita harrastajaveneilijöitä.

Kalastusveneen kalakaiku Buster Q Fishfinder Raymarine

 

 

Jaa