Ajankohtaista: Kalastusmatkan voittaja on arvottu

24.10.2022

Kalastusmatkan voittaja on arvottu

Buster XXL heittokalastusvarustettu alumiinivene

Saariston hauenkalastusaika on syksyllä parhaimmillaan, joten Buster arpoi lokakuussa kalastusmatkan saaristomerelle. Voittaja on nyt valittu, kiitos kaikille osallistujille! 

Lokakuun 2022 kilpailu on päättynyt ja osallistujia oli erittäin runsaasti – kiitos kaikille mukana olleille. Satunnaislukugeneraattorin suosikki oli tällä kertaa Päivi Nastolin. Onnittelut voittajalle ja kireitä siimoja! 

Järjestämme kalastusarvontoja jatkossakin,

niin saat tietää uusista mahdollisuuksista ensimmäisten joukossa. 

Busterin syksyn kalastusarvonnassa voittaja pääsee kalakaverin kanssa opastetulle kalastusmatkalle vuoden kalastusopas Jani Ollikaisen kanssa! Samalla tarjoutuu mahdollisuus tutustua tarkemmin Busterin heittokalastuksen erikoisveneisiin, sillä vesillä lähdetään Janin kalastusvarustelulla Buster XXL -veneellä.

Palkinnon voi lunastaa yhdessä sovittavana ajankohtana vuoden 2022 kuluessa. Tarvittavat varusteet löytyvät veneestä eli voittaja tarvitsee mukaan vain keliin sopivan vaatetuksen ja valtion kalastuskortin. Mukaan mahtuu voittajan lisäksi kaksi parasta kalastuskaveria. 

Arvontaan voi osallistua lokakuun 2022 loppuun saakka. Osallistuminen edellyttää Busterin kalastusaiheisen uutiskirjeen tilausta. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailusääntöjä

 

 

Jaa