Ajankohtaista: Nähdään Helsingin venemessuilla

5.2.2018

Nähdään Helsingin venemessuilla

Helsingin Venemessut Busterin osasto

Tule hyödyntämään Busterin tuntuvat messutarjoukset! Perinteinen venekauden avaus, Helsingin venemessut, avataan Pasilan Messukeskuksessa perjantaina 9. helmikuuta. Busterin osastolla ovat esillä mahtavat Magnum-uutuutemme ja Phantom Cabin, uusi kalastusvarusteltu Buster M löytyy puolestaan kalastusalueelta. 

Vene 18 Båt eli Helsingin kansainväliset venemessut ovat auki aina sunnuntaihin 18. helmikuuta saakka. Veneisiin pääsee tutustumaan arkisin kello 11–19 ja viikonloppuisin kello 10–18.

Vene 18 Båt täyttää Messukeskuksen kaikki hallit, joten nähtävää riittää sekä veneistä kiinnostuneille että vanhan veneen varustusta täydentävälle. Buster ja Yamaha-perämoottorit löytyvät tutulta paikalta suuresta moottorivenehallista osastolta 6d48.

Kirjaimellisesti suurin uutuutemme messuilla on luksusluokan hytillinen yhteysvene Phantom Cabin. Lue veneestä lisää täältä »

Eteläisestä pääsisäänkäynnistä messuille saapuessasi löydät osaston löydät laskeutumalla portaat alas halliin 6 ja kääntymällä vasemmalle. Pysäköintitalon puolelta pohjoisesta sisäänkäynnistä osasto löytyy kääntymällä puolivälistä alagallerian käytävää vasemmalle.

Kalastusvarusteltu uutuus Buster M löytyy puolestaan hallista 3 suuren kalastusvenealtaan vierestä. Kalastusvenettä esittelee ja vinkkejä jakaa koko messujen ajan kalastusopas Jani Ollikainen.

Lue lisää:

Hyödynnä Busterin tuntuvat messutarjoukset

Messuilla tarjoamme suosituimmat Buster-mallit Yamaha-perämoottoreineen tuntuvalla alennuksella. Tuntuvan pakettialennuksen lisäksi saat veneen mukana kattavan varustepaketin. Kaikki tarjouksessa olevat mallit ovat esillä messuilla.

  • Buster S1 + Yamaha F20FETL = 12 990 € (sis. takakaide)
  • Buster M2 + Yamaha F40FETL = 16 990 € (sis. väliovi)
  • Buster Lx + Yamaha F60FETL = 24 350 € (sis. aluturkki, comfort-pehmustepaketti)
  • Buster X + Yamaha F70AETL = 28 850 € (sis. comfort-pehmustepaketti, canvas-kuomupaketti)
  • Buster XL + Yamaha F115BETL = 38 900 € (sis. aluturkki, comfort-pehmustepaketti, canvas-kuomupaketti)
  • Buster Cabin + Yamaha F200GETX = 59 900 € (sis. comfort-pehmustepaketti, Webasto-lämmitin)

Tutustu Busterin varustepaketteihin: Lisävarusteet ja optiot

Venemessujen aukioloajat

  • Perjantaina 9.2. kello 11–19
  • Lauantai–sunnuntai 10.–11.2. kello 10–18
  • Maanantai–perjantai 12.–16.2. kello 11–19
  • Lauantai–sunnuntai 17.–18.2. kello 10–18

Messuliput saat hankittua ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupasta

Lisätietoa venemessuista: http://vene.messukeskus.com/

Venemessut 2018 hallikartta

Messuilla esiteltävät Buster-mallit

Uudet suuret avoveneet Buster Magnum ja SuperMagnum

Uusi 2018 Buster Magnum ja SuperMagnum

Messujen kirjaimellisesti suuri uutuus on uudistunut suurten avoveneiden klassikkomallisto, vuodesta 1990 lähtien tuotannossa ollut Buster Magnum. Kauden 2018 uutuusmallit, Buster Magnum ja Buster SuperMagnum, ovat aiemman sukupolven veneitä suurempia ja suorituskykyisempiä.

Uusi Buster Magnum on 7,2 metriä pitkä kahdeksan hengen avovene, jonka suurin moottorivaihtoehto on Yamaha F225. Sen isoveli, 7,7 metriä pitkä SuperMagnum on sertifioitu kymmenelle hengelle ja suurimmalla Yamaha F350 V8-moottorilla huippunopeus nousee 57 solmuun.

Lattiaan komposiittia tai alumiinia

Lattialevyt komposiitti ja liukuestekuvioitu alumiini

Messuosastolla on hyvä hetki tutustua Busterin uusiin lattiamateriaaleihin. Olemme nimittäin tämän vuoden alusta siirtyneet komposiittiin veneiden turkkimateriaalina. Vuosimallin 2018 Buster-alumiiniveneissä turkki eli veneen sisäpohja on joko kulutuksen- ja kosteudenkestävää komposiittilevyä tai liukuestekuvioitua alumiinia.

Kalastusvarustellut Buster S ja Buster M

kalastusvarustus Buster M vene

Busterin uusi kalastusvarustepaketti on nyt saatavana Buster S:n lisäksi myös seuraavaksi suuremman kokoluokan suosikkiveneeseen, Buster M:ään. Kalastusvarustepaketilla M ja S muuntuvat omien tarpeiden mukaisiksi kalastusveneiksi.  Kalastusvarusteltu Buster M ja sitä esittelevä asiantuntijamme, kalastusopas Jani Ollikainen löytyvät messujen uudistuneella kalastusalueella.

 

Jaa