Ajankohtaista: Kevättarjous 2018: Buster XL

4.5.2018

Kevättarjous 2018: Buster XL

Tarjous Buster XL alumiinivene ja Yamaha F115 perämoottori

Tutustu kevään 2018 Buster-tarjouspakettiin: täysalumiininen Buster XL vene alumiiniturkilla, Yamaha F115 -perämoottori ja runsaat lisävarusteet. 

Jopa seitsemän henkeä kuljettava Buster XL on ansaitusti yksi eniten myydyistä alumiinivenemalleistamme. Uppoamaton ja virtaviivainen XL on sopii erinomaisesti niin yhteys- kuin huviveneilyynkin. Suuret uimatasot on suunniteltu sekä hyötykäyttöä että hauskanpitoa silmälläpitäen.

Buster XL:n vakaiden ja koeteltujen ajo-ominaisuuksien ansiosta mökki- tai kalamatka sujuu vaativammassakin kelissä turvallisesti. Lasinen, pitkälle matkustamon sivuille ulottuva tuulilasisto suojaa matkustamon viimalta ja roiskeilta. Tarjouspakettiin kuuluu myös matkustamon suojaava kuomu, joka pidentää veneilykautta sekä keväällä että syksyllä. Buster XL palvelee jäiden lähdöstä aina talven tuloon saakka!

Vene-moottoripaketin kruunaa samaan hintaan sisältyvä Buster Q -älynäyttö. 10-tuumainen älynäyttö yhdistää samaan, helppokäyttöiseen kosketusnäyttöön mm. vakiovarustukseen kuuluvat elektroniset kartat, moottorin mittariston, käyttöohjeet ja opastusvideot sekä internet-yhteys kahden vuoden dataliittymällä.

Buster XL 2018 tarjouspaketti

Hinta nyt vain 38 900 € + paikkakuntakohtaiset toimituskulut

Jaa

Lisää uutisia