Ajankohtaista: Huuda vene ja auta nuoria

13.5.2019

Huuda vene ja auta nuoria

Helsinki Missio

Huuto nuorten auttamiseksi – hyväntekeväisyyshuutokaupalla tukea nuorille 

Lähde kanssamme tukemaan HelsinkiMission nuorten kriisipistettä ja osallistu Buster S1 + Yamaha F25GETL -vene–moottoripaketin huutokauppaan. Osallistumalla voit vaikuttaa siihen, että nuori saa tukea ja apua ajoissa! Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä HelsinkiMission Nuori on vähän väsynyt -kampanjan  hyväksi. Huutokauppa-aika on 25.5.–9.6.2019. 

Huutokauppaan pääset tästä

Huutokauppa Buster S

Kampanjan tavoitteena on kerätä varoja nuorten hyväksi tehtävälle työlle. Taloudellinen tuki HelsinkiMissiolle on vähentynyt. Samaan aikaan nuoria olisi tulossa tarjoamamme avun piiriin enemmän kuin he pystyvät ottamaan vastaan.

Nuorten keskusteluavun tarve on kasvanut viime vuosina. Vaatimukset ja suorittamisen paine ovat kasvaneet niin kouluissa, opinnoissa, työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Suurelta joukolta nuoria puuttuu tuki ja lähipiiri. Nuorta olisi autettava ajoissa, jotta hän pääsisi elämässä eteenpäin. Siten voidaan välttyä isommilta ongelmilta ja raskaammilta hoidoilta.

Valitettavasti ammatillisen keskusteluavun saaminen on vaikeaa. Nuorille tarjotaan keskusteluavun sijaan usein mielialalääkitystä, vaikka oikea-aikaisen keskusteluavun toimivuudesta on vahvaa näyttöä.

HelsinkiMission Nuorten kriisipiste ja Krisjouren för unga tarjoavat matalan kynnyksen maksutonta kriisi- ja keskusteluapua nuorille, tukihenkilötoiminta koulutettuja vapaaehtoisia tukihenkilöitä nuorten rinnalle kulkemaan.

HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan.

Lisätietoja: helsinkimissio.fi

 

Hkimissio

 

 

Jaa