Ajankohtaista: Busterin uutuusmallit Uivassa venenäyttelyssä

9.8.2022

Busterin uutuusmallit Uivassa venenäyttelyssä

Uiva venenäyttely uutuusmalli Buster Magnum Cabin

Buster esittelee Helsingin Uivassa venenäyttelyssä vuoden 2022 näyttävät uutuusmallit: tyylikkään ja käytännöllisen Buster Magnum Cabinin sekä yli seitsenmetrisen avoveneen, uuden Buster SuperMagnumin. Uiva Flytande -näyttely järjestetään Lauttasaaressa HSK:n satamassa 18.–21. elokuuta 2022. 

Malliston tuore tulokas on Buster Magnum Cabin, kahdeksalle hengelle suunniteltu tyylikäs, mukava ja helposti hallittava joka sään vene. Magnum Cabin on pitkän veneilykauden käyttövene, joka soveltuu käytettäväksi jäiden lähdöstä aina seuraavaan talveen saakka.

Buster Magnum Cabin hyttivene

Uutuusmallin reilun seitsemän ja puolen metrin pituinen runko on alumiinia ja kansi ja hytti lujitemuovia. Valtavien panoraamaikkunoiden ja esteettömän 360 asteen näkymän ansiosta sisätilojen tuntuma on kuin avoveneestä, mutta sisätilojen tarjoamin mukavuuksin.

Magnum-perheen avoveneiden tapaan myös Cabinin ajo-ominaisuudet ovat luottamusta herättävät ja urheilulliset. Suurimmalla moottorivaihtoehdolla huippunopeus nousee noin 45 solmuun. Mukava matkanopeus on 25–30 solmua, jolloin kulutus on Yamaha F300-moottorilla noin 1,3 l merimaililla lastista riippuen. Moottorivaihtoehdot ovat Yamaha F225 ja Yamaha F300.

Magnum Cabin edustaa Busterin hyttiveneiden viidettä sukupolvea. Suunnitteluvaiheessa on huomioitu Yamahan uusien sähköisesti ohjattujen moottoreiden ominaisuudet ja vaatimukset.

Uusi Buster SuperMagnum

Messujen toinen uutuusmalli, uusi SuperMagnum edustaa maineikkaan mallisarjan kolmatta sukupolvea; alkuperäinen SuperMagnum esiteltiin vuonna 2013.

Uusi Buster SuperMagnum 2022 uivassa

Yli seitsenmetrisessä veneessä on vakuuttavaa ja turvallista ison veneen tuntua. Huolellisissa testeissä viimeistellyn rungon ansiosta ajo-ominaisuudet ovat hauskat, johdonmukaiset ja turvalliset kovassakin kelissä. SuperMagnum sopiikin erinomaisesti esimerkiksi yhteysveneeksi ulkosaaristoon. 

Uusi Buster SuperMagnum on 7,4 metriä pitkä kahdeksan hengen avovene, jonka suurin moottorivaihtoehto on Yamaha F225 V6. 

Lue lisää uutuusmalleista:

Avoveneistä esillä ovat lisäksi suomalaisten suursuosikki, käytännöllinen kuusimetrinen Buster XL sekä vauhtivene Buster XXL:n hyvin varusteltu VMAX-versio.

Buster XXL on saanut piristysruiskeen suorituskykyisestä Yamaha V MAX SHO -moottorista, jonka lisäksi varustusta on laajennettu mahtavan kokoisella 16 tuuman Buster Q -älynäytöllä, jota ei ole aiemmin ollut tarjolla Buster Magnumia pienempiin veneisiin. 

Buster XL on suunniteltu seitsemälle hengelle ja sopiva moottoriteho on 80–115 hevosvoimaa. Taloudellisen runkomuodon ansiosta suurimmallakin koneteholla jäädään 0,7 litran kulutukseen merimailille mukavalla 19–23 solmun matkanopeudella.

Kalastusvarusteltu heittokalastusvene Buster XXL Jani Ollikainen

Kalastuslaiturissa on lisäksi koko näyttelyn ajan paikalla kalastusopas Jani Ollikainen, joka jakaa ajankohtaisia vinkkejä heittokalastukseen ja kertoo veneen räätälöinnistä heittokalastukseen. Tutustuttavana on Janin heittokalastusvarusteltu opavene Buster XXL, joka on varustettu keulasähkömoottorilla, kalakaiuilla sekä Busterin omalla modulaarinen kalastusvarustesarjalla. Irrotettavaan kalastusvarustesarjaan kuuluvat vapalaatikot, heittotaso ja -istuin sekä keulamoottoriteline.

Lue lisää näyttelyveneistä: 

Uiva venenäyttely Helsingissä elokuussa

Perinteikäs Helsingin Uiva venenäyttely avoinna torstaista 18. elokuuta aina sunnuntaihin 21. elokuuta saakka. Arkisin näyttely on auki kello 12–20 ja viikonlopppuna kello 10–18. 

Buster alumiiniveneet Uivan venenäyttelyn laiturissa Lauttasaaressa

Pääsyliput alueelle maksavat 16 €, ennakkolipun saa verkosta 14 eurolla. Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät messuille 6 eurolla ja alle seitsenvuotiaat lapset vanhempien seurassa ilmaiseksi. Portilla käy maksuvälineenä vain kortti.

Näyttelalue löytyy osoitteesta Vattuniemen Puistotie 1, Helsinki. Uivaan pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. Lauttasaaren metroasemalta on aiempien vuosien tapaan järjestetty messualueelle maksuton non-stop-bussi. 

Kalastuslaiturilla puolestaan kuullaan koko messujen ajan puolen tunnin välein tietoiskuja kalastusveneen varustelusta ja ammattilaisten parhaita kalastusvinkkejä. Kalastusopas Jani Ollikainen esiintyy päivittäin myös messujen päälavalla ravintola-alueen tuntumassa. 

Uiva venenäyttely aluekartta ja laiturikartta 2022
Buster-alumiiniveneet löytyvät A-laiturista, jonka lisäksi kalastusopas Jani Ollikainen esittelee heittokalastuskäyttöön varusteltua Buster XXL -venettä uudella kalastusvenelaiturilla. 

Tutustu tapahtumaan tarkemmin ja osta liput ennakkoon:

Lue lisää: 

Jaa