Ajankohtaista: Buster-tarjouspaketit 2021

17.12.2020

Buster-tarjouspaketit 2021

Tarjousvene Buster Magnum + Yamaha F225 perämoottori

Nyt on paras aika varmistaa, että saat uuden veneen käyttöösi heti keväällä 2021. Buster-alumiiniveneiden tarjouspaketeista löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon: mahtavan Magnumin, käytännöllisen ja kevyesti käsiteltävän Buster XSr -mökkiveneen tai jotain siltä väliltä.  

Buster-alumiiniveneet ja luotettavat Yamaha-perämoottorit saat nyt täydellisinä tarjoushintaisina paketteina. Kun sovit venekaupoista ajoissa, saat uuden mallin edulliseen kampanjahintaan ja valmiin veneen vesille heti uuden veneilykauden alkaessa. 

Tutustu tarkemmin kampanjatarjouksiin:  

Buster Cabin

Tarjous Buster Cabin + Yamaha F200
Buster Cabin ja Yamaha F200GETX nyt pakettihintaan 63 990 €

Buster Cabin on todellinen pitkän veneilykauden alus käyttäjille, jotka tarvitsevat venettä jäiden lähdöstä alkutalveen saakka yhteysveneenä tai kalastusreissuilla. Vene on miellyttävä ja hiljainen ajettava ja tarjouspakettiin kuuluva lämmitin pitää matkustamon kuivana ja mukavana kylmimmilläkin keleillä. Kaupan päälle tulee vielä COMFORT-paketti, johon sisältyvät pehmustetyynyt ja selkänojat sekä sisätilan mattosarja ja sivuikkunoiden verhot.

Paketissa on mukana mm. 16 tuuman Buster Q -älynäyttö, digitaaliset Navionics-kartat, hydraulinen ohjaus ja tilttiratti, lasinpyyhkimet, sarjoitetut lukot etu- ja takaoviin ja avotilan led-valaistus. 

Pakettiin kuuluva 2,8-litrainen Yamaha F200 -moottori on varustettu pehmeätoimisella elektronisella kaasun vaihteen hallinnalla, polttoaineen elektronisesti ohjatulla ruiskutuksella ja virran riittävyyden takaavalla tehokkaalla 50 A vaihtovirtageneraattorilla.

Buster Magnum

Buster Magnum ja Yamaha F225FETX perämoottori
Buster Magnum ja Yamaha F225FETX nyt pakettihintaan 73 200 €

Buster Magnum on pohjoismaisten suurten avoveneiden merikelpoinen, turvallinen ja edustava klassikko. Edeltäjäänsä verrattuna pidempi runko tekee uudesta Magnumista entistä miellyttävämmän ja tilavamman tehopakkauksen, jonka väljässä matkustamossa kahdeksan henkeä veneilee ja viettää huoletonta aikaa yhdessä.  

Vauhtia antaa nelilitrainen, vahvasti vääntävä V6-moottori Yamaha F225. Mukaan tulee veneen ja moottorin lisäksi hieno varustepaketti: 16-tuumainen Buster Q -älynäyttö, elektroniset Navionics-veneilykartat, joystick-ohjattavat trimmilevyt, tilttiratti ja alumiiniturkki. Jos matkustamoon tarvitaan lisää tilaa, niin kampanjapakettia voi täydentää kahden takasivupenkin sarjalla 500 € hintaan (normaalihinta 1010 €). 

Buster X 

Tarjous uusi Buster X + Yamaha F70
Buster X ja Yamaha F70AETL nyt pakettihintaan 30 990 €


Buster X uudistetiin kaudelle 2021 ja vankan alumiiniveneen saat nyt hyvin varusteltuna pakettina. Pakettihintaan kuuluu veneen ja luotettavan Yamaha F70 -perämoottorin lisäksi kuomu, istuinpehmustesarja, Buster Q -älynäyttö sekä elektroninen Navionics-kartasto ja uistelunopeuden säädin. Kymmentuumainen kirkas Buster Q -näyttö kertoo mm. veneen nopeuden ja moottorin kierrosnopeuden, veneen tarkan sijainnin ja mahdollistaa reittisuunnittelun. Tämän veneen kyytiin mahtuu koko perhe, sillä Buster X:n kantavuus on 535 kg ja vene on rekisteröity seitsemälle hengelle. 

Pakettiin kuuluva Yamaha F70 on luokkansa kevyin ja tehokkain nelitahtimoottori. Elektronisen polttoaineen ruiskutuksen ja automaattirikastuksen ansiosta moottori on varmatoiminen ja käynnistyy helposti kaikissa olosuhteissa. Rantautumisia helpottaa matalan veden ajojärjestelmä. Kahden hengen kuormalla veneen huippunopeus on yli 30 solmua, mutta matkanopeudella Buster X on erittäin taloudellinen ja kulutus jää noin puoleen litraan meripeninkulmalla.

Buster Lx

Tarjous Buster Lx ja Yamaha F60
Buster Lx ja Yamaha F60FETL nyt pakettihintaan 26 500 €

Buster Lx on reilun viiden metrin mittainen alumiinivene, joka on täynnä isompien veneiden ominaisuuksia. Kuskin ja kartturin erillisistuimien ansiosta pulpettien taakse mahtuu suojaan viimalta ja roiskeilta viisi henkeä ja kiinteän polttoainetankin ansiosta takapenkin säilytystila ei täyty irtosäiliöistä. Sadevedestä tyhjenevä avotila tekee säilytyksestä laiturissa tai rannalla huoletonta. 

Pakettihintaan kuuluvat mm. istuinpehmusteet, kokonaan alumiininen lattia, 10" Buster Q -älynäyttö sekä elektroniset Navionics-veneilykartat. Yamaha F60 -perämoottori on varustettu Yamaha YCOP -ajonestolaitteella. Pulpetista löytyy virran ulosotto sekä 12 voltin laitteille että usb-pistoke.

Buster L

Tarjous Buster L2 ja Yamaha F50
Buster L2 ja Yamaha F50HETL  nyt pakettihintaan 21 500 €

Buster L on kautta aikojen suosituin Buster-malli. Kaudelle 2021 uudistunut kaksipulpettinen Buster L2 vakuuttaa aallokko-ominaisuuksillaan ja turvallisuudellaan, mukaan saat nyt myös mukavuutta lisäävän pulpettien välisen välioven. Pakettihintaan kuuluu Yamaha F50 -perämoottori, joka tekee veneilystä vaivatonta sähköhydraulisen kipin ja trimmin sekä helpon käynnistymisen ansiosta.

Pakettiin kuuluu myös 10" Buster Q -älynäyttö, elektroniset Navionics-veneilykartat, uistelunopeuden säätökaapeli ja Yamaha Y-COP -ajonestolaite sekä kaksi kappaletta pulpettien eteen sijoitettuja 45-litraisia istuin–säilytyslaatikoita. Huolettomuuden takaavat alumiinirunko ja lahoamaton, erittäin kestävä komposiittilattia. 

Buster M

Tarjouspaketti Buster M2 ja Yamaha F40
Buster M2 ja Yamaha F40FETL nyt pakettihintaan 18 190 €

Buster M soveltuu on suomalaisen kesän perusvene, jolla hoituu pienimuotoinen yhteysveneily, kauppareissut, kalastus lähivesillä tai vaikka eväsretki perheen pienempien kanssa lähisaaristoon. Vene on 4,86 metriä pitkä ja se on rekisteröity viidelle hengelle. Pakettihintaan kuuluu Buster Q -älynäyttö, elektroninen Navionics-veneilykartasto, kaksi pulpettia sekä pulpettien välinen ovi, joka suojaa matkustamon takaosan viimalta ja roiskeilta.

Mukaan saat myös pitkän vapalaatikon, joka palvelee sekä penkkinä että käytännöllisenä säilytystilana. Turvallisuutta lisää myös moottorin luvattoman käytön estävä Yamaha Y-COP -ajonesto sekä valmiiksi asennettu mooottorin pulttilukko. 

Buster XSr

Tarjous mökkivene Buster XSr ja Yamaha F20
Buster XSr ja Yamaha F20GEPL nyt pakettihintaan  9 990 €

Buster XSr on aivan uusi, ketterä ja käytännöllinen mökkivene. Avarat sisätilat, vakaa ja yllätyksetön käytös, uppoamattomuus sekä huoleton rakenne ja keveys tekevät siitä helposti käsiteltävän koko perheen alumiiniveneen. Yhdessä luotettavan ja helposti käynnistyvän Yamaha F20 -suoraruiskutusmoottorin kanssa ohjauspulpetilla ja rattiohjauksella varustetun version paino on vain 273 kg. 

 

Pyydä tarjous tai sovi esittelystä venemyymälässä

 

Kuva poistettu.

Jaa