Ownership: Lisävarusteet ja optiot

Lisävarusteet ja optiot

Buster Varustepaketit ovat huolellisesti valittuja ja valitsemaasi venemalliin luontevasti sopivia varustekokonaisuuksia, jotka asennetaan veneeseen tilauksesi mukaan jo tehtaalla.

Varusteiden ostaminen valmiiksi mietittyinä kokonaisuuksina on edullisempaa kuin jokaisen lisävarusteen tilaaminen ja asentaminen erikseen. Varustepaketin osat ovat teknisesti ja käytettävyydeltään aitoa Buster-laatua. Niiden asennus tehdään siististi muita veneen osia vahingoittamatta, oikeita materiaaleja ja menetelmiä käyttäen. Varusteiden muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit sopivat hyvin Busterin muuhun ilmeeseen ja luovat helposti hoidettavan ja viimeistellyn kokonaisuuden sekä varmistavat käyttöturvallisuuden.

COMFORT

COMFORT-paketin neppareilla kiinnitettävien pehmustetyynyjen avulla teet veneilystä vieläkin mukavampaa. Voit käyttää veneesi istuimia myös ilman pehmusteita, jos kuljetat tavaroita tai kun käytät istuimia kalastustasona. Irrotettavat pehmusteet voi tarvittaessa laittaa suojaan veneen säilytyslaatikoihin. Irrallisina pehmustetyynyt on helppo puhdistaa ja kuivata perusteellisesti.
COMFORT-pakettiin kuuluvat veneen kaikki istuinten pehmustetyynyt ja selkänojat.

CANVAS

CANVAS-paketin mallikohtaisesti suunnitellulla, kokoontaitettavalla ja sään mukaan muunnettavalla kuomulla nautit veneilystä aurinkoisella ilmalla ja suojaudut sateelta ja tuulelta huonossa säässä. Buster-malleissa M- ja L- kuomupaketin mukana tulee lisäksi pulpettien väliovi, mikä parantaa matkustajien suojaa entisestään. CANVAS-paketin kuomut istuvat muodoltaan ja väreiltään Busterisi ilmeeseen. Kuomun voi taittaa integroituun kuomukoteloon tai kuomun suojapussiin.

ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT-viihdepaketin laitteilla muunnat Busterisi viihdekeskukseksi. Veneilykäyttöön suunnitellussa audiolaitteessa on radio ja siihen voi liittää mukana tulevalla kaapelilla iPodin, iPhonen, iPadin tai muun Mp3-tiedostomuotoa toistavan laitteen. Kaksi laadukasta, veneilykäyttöön suunniteltua kaiutinta toistaa puhtaasti puheen ja musiikin halutulla äänen voimakkuudella. 

SONAR

SONAR-paketti antaa Buster Q:lle kaikuluotainominaisuuden. Sonar-paketin kaikuluotain antaa paitsi vallitsevan
syvyyden niin myös mahdollisuuden palata tietylle syvyyskäyrälle näyttämällä sen sijainnin kartalla.

FISHFINDER

Buster Q Fishfinder -kalakaiku yhdistää Buster Q -älynäytön ja Raymarinen huippuluokan CP100-kaikuluotainmoduulin. Kalakaiku hyödyntää kaksikanavaisia CHIRP-antureita, joiden ansiosta kaikuluotain muodostaa valokuvamaisen tarkan kuvan pohjasta ja kohdekaloista aina 270 metrin syvyyteen asti.

AIS

AIS paketti antaa Buster Q:lle AIS lisäominaisuuden. Buster Q:n AIS on vastaanottava, eli näet karttanäkymässä kaikki
lähettävällä AIS:llä varustetut alukset.

Pintakäsittelyt

Kaikkien Buster-veneiden rungon materiaali on vakiona maalaamaton alumiini.

Halutessasi voit tilata uuteen veneeseesi tehtaalla tehtävän rungon maalauksen tai veneen pohjan antifouling-käsittelyn. Antifouling-käsittely soveltuu merialueille, missä pieneliöitä ja vesikasveja tarttuu herkästi veneen pohjaan. Pohjaan kiinnittynyt lika kasvattaa veneen kulutusta ja laskee sen nopeutta.

Rungon maalauksen ja  pohjan antifouling-käsittelyn voi tilata myös yhdessä.

Voit tilata Buster-veneeseesi vakiovärisen värilaidan tilalle haluamasi värin M-mallista alkaen (ei koska Pro- ja E-sarjaa eikä Cabinia).  Varmista värivaihtoehdot ja niiden saatavuus tilausta tehdessäsi.  Rungon väriksi voi tilata saman värin kuin värilaitaan tai harmaan rungon maalauksen.

Buster-veneiden värivaihtoehdot ovat:

Navy Blue Satin - sininen
Deep Blue Metallic - metalliväri sininen
Ultra Marine Blue Metallic - metalliväri vaalean sininen
Black Satin - musta
White Satin - valkoinen
Gun Metal Grey Metallic - metalliväri tummahko harmaa
Black Pearl Metallic - metalliväri musta
White Pearl Metalli - metalliväri valkoinen
Brown Copper Metallic - metalliväri kuparin ruskea
Champagne Peige Metallic - metalliväri sampanjan värinen

Pro Series -mallien väri on näyttävä Night Black Matt -erikoisväri; väri on matta musta, jossa on kumimainen pinta.

E-sarjan malleissa kannen värilaidan väri on harmaa.  Turkki on sävytetty harmaaksi.
 

 

Teilen